Workshops I kan møde på Iværksættermessen

Nedenfor kan I se en video med workshops, som eleverne havde mulighed at møde på Iværksættermessen 2020.

I dette indlæg kan I se læse nærmere om hvilke workshop jeres klasse kan være heldige at møde på Iværksættermessen. 

  1. Astra: I workshoppen skal i arbejde med at bygge en analog kuglebane.
  2. Eduard.dk: Workshop med design og skæring dine egne klistermærker 
  3. EDU21.dk: I Josefine Jack Eibys workshop arbejder I med kommunikation udfra 21st skills.
  4. Digital Educator: Hack et spil   
  5. Future Classroom Lab: Sammen med studerende fra læreruddannelsen på Ny Carlsberg skal i på denne workshop arbejde med at bygge en app, der handler om digital myndiggørelse, hvori I skal indtænke moralske og etiske dilemmaer.
  6. Hopspots: Hack din brik – programmér brikken til at vise din idé i et nyt koncept appkodning og bevægelse i undervisningen
  7. Leg med IT: Her skal I sammen med Rikke Falkenberg arbejde i en workshop om FN verdensmål.
  8. RealDream: På RealDreams workshop får I mulighed for at arbejde med jeres computere. Vi gennemgår grundlæggende 3D-design, og simpel blok-programmering. Efter 45 minutter har alle designet et lille hus, og kodet deres eget “Flappy Bird” spil, som man kan prøve på sin egen smartphone.
  9. Shape Robotics: Kom og prøv kræfter med robotten Fable, der kan være en hund, en social robot eller lige det DU vælger, den skal være. Se mere og hent programmet på: shaperobotics.com eller følg på youtube: http://kortlink.dk/youtube/spb9 
  10. Vitec MV: Teknologi

Herudover kommer I alle til at høre årets key note speaker Mikkel Aslak holde sit oplæg: Powerpointen er død! Som handler om hvordan du lave en anderledes form for fremlæggelse.